logo webu

Postavy » Komisaři » Semir Gerkhan


Postava (Semir Gerkhan)

Erdogan Atalay

Základní informace

řada01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
první dílNový parťák
natočeno312 dílů
funkcevrchní komisař
parťáciFrank Stolte – 1. řada
André Fux – 2. - 4. řada
Tom Kranich – 5. - 6., 9. - 10. a pilotní díl 11. řady
Jan Richter – 7. - 8. řada
Chris Ritter - 11. - 12. řada
Ben Jäger - 13. - půlka 18. řada
Alex Brandt - od půlky 18. řady
šéfovéKatharina Lamprecht – 1. a půlka 2. řady
Anna Engelhardt – od půlky 2. řady do dílu „Zrada“ (13. řada)
Kim Krüger – od dílu „Osobní strážce“ (13. řada)
vztahmanžel Andrei – 8. - 18. řada, poté se rozvedli
služební vozyBMW 3, typ 328i – 2. – 3. řada
BMW 3 (E46), typ: 330i – 3. – 9. řada
BMW 3 (E90), typ: 330i – 10. – ? řada

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu
16V pasti
21Kód fantom

Herec (Erdogan Atalay)

Erdogan Atalay se narodil 22. září 1966 v Hannoveru německé matce a tureckému otci. Měří 160 cm.
Vyrůstal v Německu, ale s rodinou svého otce se dodnes stýká. V osmnácti letech poprvé vystoupil v divadelní hře Aladdin and the miracle lamp v Hannoveru. Poté začal studovat herectví na Hochschule fur Musik und darstellende Kunst v Hamburku. Brzy se začal objevovat v menších rolích v Hamburských divadlech. Jeho první televizní rolí byla postava Řeka Greca v seriálu pro mládež s názvem Musik groschenweise. Největší úspěch však získal až v rolí vrchního komisaře Semira Gerkhana v seriálu Kobra 11, kde začal hrát od roku 1996.
Erdogan má s bývalou manželkou Ann Marií dceru Amiru Pauletu Melisandu (narozena 22 November 2002). Po 5 letech manželství se rozvedl. Nyní žije s Hereckou agentkou Katjou Ohnek. 9. 7. 2012 se jim narodil syn Maris. Žije střídavě v Berlíně, Kolíně nad Rýnem a na venkově u Hannoveru. Erdogan se věnuje také různým akcím na pomoc postiženým a nemocným dětem.
Erdogan má rád adrenalinové sporty mezi jeho koníčky patří jízda na kolečkových bruslích, potápění nebo seskoky s padákem. Rád jezdí na koni, i když, jak sám říká na tuto zálibu mu nezbývá moc času. Další jeho velkou zálibou jsou auta. Vlastní veterána Spitfire MK3 z roku 1969, Masserati a BMW.

Filmografie

Herec

2013Mordkommission Istanbul, SOKO 5113
2011Geister: All Inclusive
2010Alarm für Cobra 11 - Das Syndikat (hlas), C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz
2009Alarm für Cobra 11 - Highway Nights (hlas)
2008Alarm für Cobra 11 - Burning Wheels (hlas)
2006Hammer & Hart
2003Kobra 11: Nasazení týmu 2
2002Maximum Speed - Renn' um dein Leben!
2000Liebe pur
1999Sperling
1995Einsatz für Lohbec, Doppelter Einsatz
1994Die Wache
1992Diese Drombuschs
1990Musik groschenweise
1996 – ?Kobra 11

Spisovatel / Scénárista

2002Alibaba
2000Kobra 11 (Mat)

Host

2013Klein gegen Groß - Das unglaubliche Duell
2011Zimmer frei!
2010Deutschland sucht den Superstar, Deutschland gegen Türkei - Das Duell, Die Oliver Pocher Show
2009DAS!, Die ultimative Chartshow, Krömer - Die internationale Show
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2017, design Quickspider