logo webu

Postavy » Šéfové » Kim Krüger


Postava (Kim Krüger)

Katja Woywood

Základní informace

řada13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
první dílOkno
natočeno121 dílů
funkcešéfová dálniční policie
vrchní komisařka
sekretářkySusanna König

V kterých dílech nehrála

řadanázev dílu
13Géniové mezi sebou
14Operace Gemini
15Ztracená minulost
16Štvaná zvěř
19Na vlastní pěst
21Drift
22FKK poplach pro Semira

Herečka (Katja Woywood)

Katja Woywood se narodila 10. května 1971 v Berlíně. Měří 165 cm.
Kromě němčiny mluví ještě francouzsky a anglicky. V srpnu roku 1998 si vzala herce Marca Girntha se kterým má syna

Katja si už dříve zahrála v Kobře 11: Nasazení týmu 2. V epizodě Únos ztvárnila Tanju Hoffmann. Její muž se v Kobře 11 už také objevil. Konkrétně v dílech Závodní stáj jako Timo Resch a Vina a trest jako Alexander Hoffmann.

Filmografie

Herečka

2013Kripo Holstein - Mord und Meer, IK 1 - Touristen in Gefahr
2012Toni Costa - Kommissar auf Ibiza - Küchenkunst
2011Toni Costa: Kommissar auf Ibiza - Der rote Regen
2010Kreuzfahrt ins Glück, Der Bergdoktor
2009In aller Freundschaft, Kommissar LaBréa - Tod an der Bastille, Die Rosenheim-Cops
2008Kreuzfahrt ins Glück, Zoogeflüster - Komm mir nicht ins Gehege!, SOKO Kitzbühel, Siska
2007Küstenwache, Ein Fall für zwei, War ich gut?, Beim nächsten Tanz wird alles anders, Das Wunder der Liebe
2006Das Traumhotel, SOKO Leipzig, SOKO Kitzbühel, Die Rosenheim-Cops
2005Der Alte, The Black Forest Hospital: The Next Generation, Pfarrer Braun
2004Inga Lindström, Der Alte, Siska
2003Das Glück ihres Lebens, Utta Danella, Kobra 11: Nasazení týmu 2, Traumprinz in Farbe, Siska, Der Alte
2002SOKO Leipzig, Küstenwache, Sehnsucht nach Sandin
2001Siska, Rosamunde Pilcher: Blumen im Regen, Der Alte
2000Das Traumschiff, Contaminated Man, Der Alte, Flashback - Mörderische Ferien, Geisterjäger John Sinclair
1999Schwarz greift ein, Siska, Der Landarzt, Rivalinnen der Liebe, Verführt - Eine gefährliche Affäre
1998Tatort, Der Alte, Gehetzt - Der Tod im Sucher, HeliCops - Einsatz über Berlin, Die Wache, SOKO 5113, Feuerläufer - Der Fluch des Vulkans
1997Derrick, Der Alte
1996Die Drei, Der König, SK Babies, Wolkenstein, Die Geliebte, Die Männer vom K3, Tatort, Gegen den Wind
1995Mordslust, Ein unvergeßliches Wochenende, Inseln unter dem Wind
1994Die Stadtindianer, Die Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Um jeden Preis, Das Traumschiff, Der Nelkenkönig
1993Großstadtrevier, Schicksalsspiel, Happy Holiday
1992Das Traumschiff, Ein Heim für Tiere, Glückliche Reise, Der Fotograf oder Das Auge Gottes, Schuld war nur der Bossa Nova
1991Altes Herz wird nochmal jung, Tatort, Weißblaue Geschichten
1990Pension Corona
1989Die Schwarzwaldklinik, Hessische Geschichten
1988Fest im Sattel
1987Der Schatz im Niemandsland
1985Ich knüpfte manche zarte Bande
2009 – ?Kobra 11
1995 – 1996Der Landarzt

Host

2006ARD Buffet, Zibb
2005Zibb, Die Johannes B. Kerner Show
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2017, design Quickspider