logo webu

Postavy » Šéfové » Katharina Lamprecht


Postava (Katharina Lamprecht)

Almut Eggert

Základní informace

řada01, 02
první dílBomby na 92. kilometru
poslední dílZtracená dcera
natočeno13 dílů
funkcešéfová dálniční policie
vrchní komisařka
sekretářkyRegina Christmann

V kterých dílech nehrála

řadanázev dílu
01Smrt ve stovce, Samuraj

Herečka (Almut Eggert)

Almut Eggert se narodila 7. 6. 1937 v Rostocku. V roce 1951 se přestěhovala s rodiči do Heidelbergu, kde absolvovala odborný kurz pro kosmetičky. Později vystudovala herectví a celý život hrála převážně na berlínských divadelních scénách.
Mezi lety 1959 až 1965 byla provdána za Wolfganga Spiera. Její dcery Bettina a Nana jsou také herečky.
Od roku 1966 spolupracovala i s dabingem a postupně propůjčila hlas mimo jiné takovým hvězdám jako jsou Jill Ireland, Candice Bergen, Raquel Welch či Gena Rowlands. Pro televizi ZDF namluvila Farrah Fawcett v Charlieho andílcích. Věnuje se i režii dabingu a píše scénáře.

Filmografie

Herečka

2006Balko
1998Tatort
1996SK Babies
1993Immer wieder Sonntag, Auto Fritze
1992Tücken des Alltags
1989Ich melde einen Selbstmord
1988Der Knick - Die Geschichte einer Wunderheilung
1987Der Landarzt
1986Liebling Kreuzberg
1985Palace
1984Ich heirate eine Familie, Turf
1981Tatort
1980Die Alten kommen, Warum die UFOs unseren Salat klauen, Berlin Alexanderplatz, Drei Schlafzimmer, Café Wernicke, Der Urlaub
1978Direktion City, Ein verrücktes Paar, Tatort
1974Kommissariat IX
1973Alter Kahn und junge Liebe
1972Knast
1971Der Teufel kam aus Akasava (hlas)
1970Alle Hunde lieben Theobald
1969Todesschüsse am Broadway (hlas), Klein Erna auf dem Jungfernstieg, Die Rückkehr
1968Die fünfte Kolonne, Ostern, Die Reisegesellschaft
1967Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlau, Der Tod eines Mitbürgers, Ein Mann, der nichts gewinnt, Crumbles letzte Chance, Die fünfte Kolonne
1966Die Liebenden von Florenz, Der Mann, der sich Abel nannte
1965Auf einem Bahnhof bei Dijon, Mrs. Cheney's Ende
1964Lebenskünstler, Spätsommer, Ich fahre Patschold
1961Question 7, Die Geburtstagsfeier
1958Wie es euch gefällt
1996 – 1997Kobra 11
1995 – 1996Praxis Bülowbogen
1987 – 1989Ein Heim für Tiere
1985 – 1988Tatort
1983 – 1984Diese Drombuschs
1982 – 1988Jakob und Adele
text z http://www.fdb.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2017, design Quickspider