logo webu

Postavy » Kolegové » Jenny Dorn


Postava (Jenny Dorn)

Katrin Heß

Základní informace

řada15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
první dílVýš, dál, rychleji!
natočeno83 dílů
funkcepolicejní komisařka
parťákDieter Bonrath
šéfováKim Krüger

V kterých dílech nehrála

řadanázev dílu
16Poslední móda, Nadzvukové letadlo
18Princezna
19Skok, Na vlastní pěst, Poslední závod
20Krevní msta, Krvavé peníze
21Srdečné pozdravy z Moskvy, Drift, Vážnost života, Otcovská radost
22FKK poplach pro Semira

Herečka (Katrin Heß)

Katrin Heß se narodila 26. června 1985 v Cáchách. Měří 167 cm.
Vystudovala herectví na Arturo Schauspielschule v Kolíně nad Rýnem (2004 - 2007), kde také žije. Nyní hraje v kolínském divadle a dabuje.
Mluví německy, anglicky a francouzsky.
Katrin hraje na trumpetu, zpívá (mezzosoprán), ovládá balet. Ze sportu se věnuje basketbalu, šermířství, lehké atletice nebo plavání.

Filmografie

Herečka

2015Herzensbrecher, Meuchelbeck, Einstein
2012Alles Bestens, Countdown - Die Jagd beginnt, Danni Lowinski
2011Romeos, SOKO Köln
2008112 - Sie retten Dein Leben
2006Überfall der Mörderrucksäcke
2000Ein Weihnachtslied
2012 – 2014Die Garmisch-Cops
2011 – ?Kobra 11
2008 – 2014Verbotene Liebe
text z http://wikipedia.org/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2017, design Quickspider