logo webu

Postavy » Komisaři » Ingo Fischer


Postava (Ingo Fischer)

Rainer Strecker

Základní informace

řada01
první dílBomby na 92. kilometru
poslední dílRudé růže, černá smrt
natočeno2 dílů
funkcevrchní komisař
parťákFrank Stolte
šéfováKatharina Lamprecht
služební vůzFord Siera

Herec (Rainer Strecker)

Rainer Strecker se narodil 25. října 1965 v Berlíně. Měří 168 cm.
Po maturitě odešel na berlínskou konzervatoř a poté ještě vystudoval mnichovskou Hereckou školu Otto Falckenberga. Mluví plynně anglicky a francouzsky. Přestože žije v Berlíně, je stálým členem divadelních souborů v Hamburku a švýcarské Basileji.
Rainer je rozvedený a má 1 dítě.

Filmografie

Herec

2014Der Staatsanwalt, SOKO Stuttgart, Die letzte Spur
2013Die Frau, die sich traut, Morden im Norden
2012Ein Fall für zwei, Polizeiruf 110
2011Der Kommissar und das Meer
2010Küstenwache, SOKO Wismar, Großstadtrevier, Amfuem
2009Da kommt Kalle, SOKO Köln, Romy
2008Nachts das Leben, The String Puppet, Stolberg
2006Tatort, Ludenmann macht fertig, Der Kriminalist, Abschnitt 40
2005Der Dicke, Neun, Weiße Stille
2004Das falsche Opfer, SOKO Köln, Einmal Bulle, immer Bulle, Wilsberg, Schöne Frauen, Ein Fall für zwei
2003Sie haben Knut, Rosenstrasse, Sperling
2002Im Visier der Zielfahnder, Der letzte Zeuge, Die Explosion - U-Bahn-Ticket in den Tod
2001Balko, Tatort, 1000 Meilen für die Liebe
2000Rosa Roth, Der Vogelforscher, Otto - Der Katastrofenfilm, Bonhoeffer: Agent of Grace
1999Einsatz Hamburg Süd, Der Vulkan, Tatort
1998Die Straßen von Berlin, Ein tödliches Verhältnis, Hundert Jahre Brecht, Tatort
1997SOKO 5113, Große Freiheit, Ärzte, Reise in die Dunkelheit
1996Ärzte, Die Kommissarin, Tatort, Die Nacht hat 17 Stunden, Die Spur der roten Fässer, Kobra 11
1995Großstadtrevier, Bella Block, Peter Strohm, Faust, Für alle Fälle Stefanie
1994Alles außer Mord!, Schwarz greift ein, Unsere Hagenbecks, Die Männer vom K3
1992Widerspenstige Viktoria, Der kleene Punker (hlas)
1989Der Alte
1988Linie 1
1986Preis der Feigheit
1985Denkste! Das Baby meines Bruders, Westler
2000 – 2013Einsatz in Hamburg

Ostatní

2010Amfuem (režisér)
1985Westler (učinkující v soundracku)
Informace z http://afc11.cz/
Filmografie a doplnění informací z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2017, design Quickspider