logo webu

Postavy » Kolegové » Hartmut Freund


Postava (Hartmut Freund)

Niels Kurvin

Základní informace

řada07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
první dílKřest ohněm
natočeno164 dílů
funkcepolicejní technik na kriminálním technickém oddělení
šéfovéAnna Engelhardt
Kim Krüger

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu
07Falešné signály, Závod s časem, Rodinný gang, Smrtonosná zásilka, Náraz, Rock´n Roll, Countdown, Soukromé očko, Lehká kořist, Heinrich a Paul, Sabotáž, V utajení
08Bezvýchodná situace, Na mušce, Seznam smrti, Pes a kočka, Svátek matek, Nemilosrdně, Falešné přátelství
09Návrat, Vysoké napětí, Pašeráci zvířat, Požární poplach, Sebeobrana, Na lovu
10Není cesty zpátky, Lauřino rozhodnutí, Frankie, Slib
11V moci únosců, Rodinná záležitost
12Únos, Žít a nechat žít, Stoprocentní ztráta
13Na vlastní pěst, Na konci mládí, Spiknutí
14Bratrská láska
15Atentát, Auto budoucnosti, Napadení
16Závod s časem, Turbo & Tacho se vrací
181983
19Hra s ohněm, Kde je Semir?, Den zúčtování
20Krvavé peníze, Vzpoura
21Po stopách otce, Srdečné pozdravy z Moskvy, Smrt bez varování, Otcovská radost, Riziko
22FKK poplach pro Semira

Herec (Niels Kurvin)

Niels Kurvin se narodil 27. 7. 1975 v Mnichově. Meří 187 cm.
Studoval na Vysoké škole pro hudbu a divadlo „Felix-Mendelssohn-Bartholdy“ v Lipsku. Svůj herecký um začal nejprve uplatňovat v divadlech v Cáchách, Saské Kamenici, Berlíně, Hamburku a v Lipsku, poté se začal objevovat v menších rolích v německých seriálech. Nyní hraje i v zahraničních filmech
Jako divadelní režisér stojí za vznikem úspěšného představení Lust auf was Anderes ve kterém hraje hlavní roli jeho dlouholetá partnerka Aylin Esener (* 1975).
Niels Kurvin žije v Berlíně, za svůj domov však označuje i Mnichov a Kolín nad Rýnem.
Mluví anglicky (mateřský jazyk), německy (plynně), francouzsky (plynně), bavorsky a sasky. Ve volném čase rád hraje na elektrickou kytaru, šermuje nebo se potápí. Má rád pantomimu, tanec, lyžování, snowboarding a holduje in-line bruslím.

Filmografie

Herec

2010Headhunter: The Assessment Weekend
2008Inga Lindström, Virus Undead
2007Julia - Wege zum Glück
2006SOKO Köln, Final Contract: Death on Delivery
2005Hallo Robbie!
2003 – ?Kobra 11

Režisér/ Scénárista...

2012Entschleunigt
text z https://wikipedia.org/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2017, design Quickspider