logo webu

Postavy » Kolegové » Dieter Bonrath


Postava (Dieter Bonrath)

Gottfried Vollmer

Základní informace

řada02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
první dílSrážka
poslední dílBez milosti
natočeno246 dílů
funkcepolicejní komisař
parťáciHorst Herzberger
Jenny Dorn
šéfovéAnna Engelhardt
Kim Krüger
služební vozyPorsche 996 - 3. - 11. řada
Porsche Cayenne - 12. - ? řada

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu
02Dětské starosti
13Zrada
15Atentát, Auto budoucnosti, Napadení, Na mušce, Výš, dál, rychleji!
16Poslední móda, Spiknutí, Nadzvukové letadlo
17Obchodník s devčaty
18Princezna
19Skok, Na vlastní pěst, Poslední závod

Herec (Gottfried Vollmer)

Gottfried Vollmer se narodil 7. července 1953 v Göttingenu. Měří 199 cm.
Vystudoval v Berlíně a v roce 1979 získal svou první roli Harryho v seriálu Parole Chicago od televize ARD.
Mluví výborně anglicky, dobře francouzsky, domluví se i italsky, třináct let učil latinu a řečtinu. Je hudebně nadaný, výborně hraje na klavír a na kytaru. Profesionálně se věnoval i tanci. Kondici si udržuje pravidelnými návštěvami ve fitness centru, plaváním, hraním košíkové a tenisu.
Gottfried je sice rozvedený, udržuje si však velmi intenzivní vztah se svou bývalou ženou, s níž má dceru Marlene.

Filmografie

Herec

2012Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans, Auf dem Land, Entschleunigt
2011Großstadtrevier, Danni Lowinski, Wilsberg
2010Tag der Deutschen Einheit, SOKO Köln
2009Küstenwache, Fire!
2008Pfarrer Braun, Die Frau des Frisörs, Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt!
2007Eine Robbe und das große Glück, SOKO Köln, Küstenwache, Moppel-Ich
2006Hammer & Hart
2004Der letzte Zeuge
2003Körner und Köter
2002Fickende Fische, Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens, Broti & Pacek - irgendwas ist immer
2001Streit um Drei, Der Handstand, Fremde Frauen küsst man nicht, Ich pfeif' auf schöne Männer
2000Nie mehr zweite Liga, Stundenhotel, Tatort, Scheidung auf Rädern, Fieber: Ärzte für das Leben, Balko
1999Großstadtrevier, Gisbert
1998Hosenflattern, Kai Rabe gegen die Vatikankiller
1996Alles wegen Robert De Niro, Willi und die Windzors
1995Zwei zum Verlieben
1993Stich ins Herz, Freunde fürs Leben, Der Showmaster, Kein Pardon
1988Der Experte
1986Detektivbüro Roth
1982Villa zu vermieten, Der Zauberberg, Sei zärtlich, Pinguin, Büro, Büro
1979Parole Chicago
2003 – 2005Kobra 11: Nasazení týmu 2
2002 – 2003Der Tod ist kein Beinbruch
2001 – 2009Mein Leben & ich
1997 – 2015Kobra 11
1994 – 1996Immer im Einsatz - Die Notärztin

Host

2012Solar Revolution
2009Revolution 2012
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2017, design Quickspider