logo webu

Postavy » Komisaři » Chris Ritter


Postava (Chris Ritter)

Gedeon Burkhard

Základní informace

řada11, 12
první dílNa život a smrt
poslední dílMezi nepřáteli
natočeno22 dílů
funkcevrchní komisař
parťáciSemir Gerkhan
šéfováAnna Engelhardt
služební vůzMercedes-Benz, typ CLK 320
Mercedes-Benz, typ C 350

Herec (Gedeon Burkhard)

Gedeon Burkhard se narodil 3. července 1969 v Mnichově (Bavorsko). Měří 178 cm.
Pochází z bilingvní Herecké rodiny (angličtina, němčina). Jeho matkou je Elisabeth von Molo. Má i slavného pradědečka, albánského herce v rakouských filmech a divadlech, Alexandera Moissiho.
V osmi letech začal chodit do anglické internátní školy. Když mu bylo 12 let, přešel na americkou střední školu. Poté 2 roky navštěvoval hudební školu a k tomu hodiny herectví. Ve filmu začal hrát už od dětství.
Gedeon je rozvedený. Má dceru, která se jmenuje Gioia Filomena a narodila se v roce 2004.

Filmografie

Herec

2014Unknown Heart, Gefällt Mir, Rosamunde Pilcher, Tränen der Sextner Dolomiten
2013Notruf Hafenkante, Ohne Gnade, Kokowääh 2, Inga Lindström
2012Ludwig II
2011Caccia al re - La narcotici, Bridges, Wunderkinder
2010Inga Lindström
2009So ein Schlamassel, Hanebný pancharti
2008Märzmelodie
2006Goldene Zeiten, Poslední vlak
2005Der Todestunnel - Nur die Wahrheit zählt, SOKO Leipzig, Utta Danella
2004Der Vater meines Sohnes, Der Wunschbaum
2003Yu, Das bisschen Haushalt
2002We'll Meet Again, Zwei Affären und eine Hochzeit, Superfire
19982 Männer, 2 Frauen - 4 Probleme!?, Gefährliche Lust - Ein Mann in Versuchung, The Brylcreem Boys
1997Magenta
1996Polizeiruf 110, SOKO 5113, Wem gehört Tobias?, Das Traumschiff
1995Ein Fall für zwei, La piovra 7 - Indagine sulla morte del commissario Cattani, Komisař Rex
1994Der König, Affären, The Necklace, Verliebt, verlobt, verheiratet
1993Mein Mann ist mein Hobby, Sommerliebe, Abgeschminkt!
1992Náhrdelník, Kleine Haie
1990Šípková Růženka, Sekt oder Selters
1989Zwei Frauen, Forsthaus Falkenau
1988Der Fahnder, Der Passagier - Welcome to Germany
1987Leere Welt
1983Wagen 106, Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen
1982Blut und Ehre: Jugend unter Hitler
1981Tante Maria, Und ab geht die Post
2007 – 2008Kobra 11
1998 – 2001Komisař Rex
1990 – 1991The New Adventures of Black Beauty

Host

2013Inka!
2012VIP zprávy
2008Riverboat - Die MDR-Talkshow aus Leipzig
2007Krömer - Die internationale Show, Vera Exklusiv
2006DAS!
2005Zibb
2004NDR Talk Show
2002Seitenblicke
2000Die Harald Schmidt Show
1999Stars in der Manege
1998Die Ulla Kock am Brink Show, Die Harald Schmidt Show
1996Die Harald Schmidt Show
Informace a filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2017, design Quickspider