logo webu

Postavy » Sekretářky » Andrea Schäfer


Postava (Andrea Schäfer)

Carina Nicolette Wiese

Základní informace

řada02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
první dílSrážka
natočeno174 dílů
funkcesekretářka
šéfováAnna Engelhardt
vztahmanželka Semira - 8. - 18. řada, poté se rozvedli

V kterých dílech nehrála ve funkci sekretářky

řadanázev dílu
04Mat
08Svědkyně

V kterých dílech hrála po mateřské dovolené

řadanázev dílu
11V nejlepším úmyslu, Státní návladní
12Město v ohrožení, Infarkt, Mezi nepřáteli
13Na vlastní pěst, Na konci mládí, Osobní strážce, Okno, Sebevražedné komando
14Konec světa, Bratrská láska, Kóma
1672 hodin strachu, Turbo & Tacho se vrací, Štvaná zvěř
17Anděl smrti, Obchod s dětmi, Chůva k pohledání, Ztracený přítel, Smrtelná volba
18Zmrtvýchvstání, Velký návrat, Princezna, Divoká zvířata, Osamělé rozhodnutí, Revoluce, Rodinná oslava, Superlak, 1983, Kdo z koho, Mrtví se nevracejí
19Temná strana, Akta Stiller, Poslední noc, Skok, Bez milosti, Strach, Kde je Semir?, Den zúčtování
20Krevní msta, Větrná harfa, Kobro, je to na vás!, Přes mrtvoly, Triky, Válečná kořist, Na špatné straně
21Šéfová, Srdečné pozdravy z Moskvy, Jízda o život, Otcovská radost, Operace Midas
22FKK poplach pro Semira, Uvěznění, Královražda

Herečka (Carina Nicolette Wiese)

Carina Nicolette Wiese se narodila 26. 2. 1970 v Drážďanech v NDR. Měří 168 cm.
V dětství hrála v mládežnickém divadle v Pirně. Absolvovala školení kvalifikované pracovnice s oblečením. Vystudovala večerní školu malířství / grafického designu na Akademii umění v Drážďanech, protože chtěla být kostýmní výtvarnice. Později studovala herectví na vysoké škole Hanse Otta v Lipsku. V letech 1991-1993 byla v angažmá v lipském "Hereckém domě" a dalších scénách. Po absolutoriu hrála např. v drážďanském Divadle komedie nebo berlínském Zámeckém divadle.
Mluví německy, anglicky a rusky. K jejím zálibám patří jízda na koních a bruslích. Ráda hraje tenis, šermuje, lyžuje. Věnuje se plavání, józe a ovládá jazz tanec. Výborně zpívá, může se pochlubit čistým mezzosopránem.
Se svým dlouholetým partnerem Svenem vlastní farmu v Uckermarku. V roce 1992 se jim narodil syn Samuel.

Filmografie

Herečka

2015Tatort
2014SOKO Köln, SOKO Wismar
2013Notruf Hafenkante, SOKO Leipzig, The Book Thief
2012Die letzte Spur, Wir wollten aufs Meer, Tatort
2011Der Kriminalist
2010Satte Farben vor Schwarz, 3, SOKO Wismar
2009Nur für einen Augenblick, Effi Briest, Der Kriminalist, Phantomschmerz, Alle Anderen
2008SOKO Leipzig
2007Die Rosenheim-Cops, Max Minsky und ich
2006Die Wolke, SOKO Wismar
2005KussKuss - Dein Glück gehört mir
2002Schicht
1998Der Clown
1997Duell zu dritt
1996Die Drei
1995A.S.
1992Hier und Jetzt
2015 – ?Deutschland 83
2003 – 2005Kobra 11: Nasazení týmu 2
2001 – 2003Der Ermittler
1997 – ?Kobra 11

Host

2009Making of...
text z http://zivotopis.osobnosti.cz/
filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2017, design Quickspider