logo webu

Postavy » Komisaři » Alex Brandt


Postava (Alex Brandt)

Vinzenz Kiefer

Základní informace

řada18, 19, 20
první dílRevoluce
poslední dílVětrná harfa
natočeno29 dílů
funkcevrchní komisař
parťákSemir Gerkhan
šéfováKim Krüger
služební vůzMercedes Benz, typ: E 500 Coupe

V kterých dílech nehrál

řadanázev dílu
20Ukradený život

Herec (Vinzenz Kiefer)

Vinzenz Kiefer se narodil 29. 1. 1979 ve Weilburgu (Hessensko). Měří 175 cm.
Vyrůstal na malé vesnici, kde honil kuřata, stavěl si sruby nebo si hrál s ohněm. Také se rád díval na filmy ze sbírky rodičů. Později se o ní staral a rozšiřoval ji. Jednou, během návštěvy Kolínských filmových studií, se kolem Vinzenza utvořil hlouček dívek žadonící o autogram. Všiml si toho producent studia a pozval ho na pohovor. Poté mu nabídl roli v seriálu. Vinzenz odmítl, protože nechtěl opustit rodinu a kamarády. Nakonec, po ukončení školy, souhlasil a nabídku přijal.

V Kobře 11 jsme ho mohli vidět ve vedlejší roli v dílu Bratrská láska. Jeho sestra Dorkas Kiefer se také objevila v tomto seriálu.

Filmografie

Herec

2014Highway to Dhampus
2013Die letzte Spur, Robin Hood
2012Glück, Die Draufgänger, Wilsberg
2011Schreie der Vergessenen, Die Tänzerin - Lebe Deinen Traum
2010Die Grenze, Liebe ist nur ein Wort, Der Uranberg
2009Küstenwache, Kobra 11, Der Staatsanwalt
2008Sklaven und Herren, Der Baader Meinhof Komplex, Höhere Gewalt, Ein Fall für B.A.R.Z., Das Wunder von Berlin, Sara, Speed Racer, GSG 9 - Die Elite Einheit, Der Seewolf
2007Küstenwache, Verrückt nach Clara, Was am Ende zählt, Schöne Aussicht, Free Rainer
2005Ein Fall für zwei, Princes(s), Mit Herz und Handschellen, SOKO Köln, Plötzlich berühmt
2004SOKO 5113, Trautes Heim, Beyond the Sea, SOKO Leipzig, Ein starkes Team
2003Im Namen des Herrn, Ein Fall für zwei, Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs, Das Duo, Wilde Jungs, Abschnitt 40, Tatort
2002Seventeen, Poppitz, In aller Freundschaft
2001Mein Vater und andere Betrüger
2000Rausch, Die Motorrad-Cops: Hart am Limit, Die Wache
1999Mallorca - Suche nach dem Paradies, Unser Charly
1998Unser Charly
2014 – 2015Kobra 11
1997 – 1998Unter uns

Host

2008DAS!, Zibb
Informace a filmografie z http://www.imdb.com/
admin@kobra11.eu
2007 — 2017, design Quickspider